Vaartochten

Vaartochten

Wij ontvangen u graag als gast aan boord van de Neeltje Jantje.
U kunt zelf uw wensen kenbaar maken of kiezen uit onderstaande tochten.

Voor alle vaartochten geldt: maximale groepsgrootte is 12 personen. Wij berekenen € 175,- per uur, ongeacht de groepsgrootte.

 

 • Vrije vaartocht. Bedenk uw eigen vaarroute. In overleg is bijna alles mogelijk. Duur vanaf 2 uur.
 • De Leeuwense Waard. Een vaartocht stroomopwaarts langs de Prins Bernard sluizen. Onder de Prins Willem Alexanderbrug door varen we de strang (dode arm) van Beneden Leeuwen in. Voor anker of aanleggen, dan weer met de stroom mee terug naar Tiel. Duur ca. 3,5 uur.
 • Kennismaking met Betuws fruit (onder de kurk). Wij varen naar Varik en gaan daar aan land. Eventueel bezoek aan de Dikke Toren met grandioos uitzicht over de Waal. Hierop volgt een bezoek aan fruitstokerij Lubberhuizen & Raaff met proeverij. Duur ca. 4 uur.
 • Struinen in de uiterwaarden. Voor de natuurliefhebbers organiseren wij in samenwerking met Rivier Actief vaar- en struintochten met gids. Duur 2-4 uur in overleg.
 • Picknicken in de Wetlands. Een vaartocht naar de Wetlands, het natuurgebied nabij Tiel. We varen de Wetlands in en gaan voor anker om de vogels te kunnen bekijken en te genieten van de rust & picknick. Duur ca. 3 uur.
 • As-verstrooiing op de Waal. Een bijzondere vaartocht waarbij het ritueel van as-verstrooien centraal staat. Duur ca. 2 uur.

Geïnteresseerd in een van de vaartochten?


Word vriend van Neeltje Jantje!


Word vrijwilliger van Neeltje Jantje

Vrije vaartocht

Hebt u zelf een idee voor een vaartocht? In overleg is bijna alles mogelijk. Duur vanaf 2 uur.

De Leeuwense Waard

Een vaartocht stroomopwaarts langs de Prins Bernard sluizen. Onder de Prins Willem Alexanderbrug door varen we de strang (dode arm) van Beneden Leeuwen in. Voor anker of aanleggen, dan weer met de stroom mee terug naar Tiel. Duur ca. 3 uur.

Kennismaking met Betuws fruit (onder de kurk)

Wij varen naar Varik en gaan daar aan land. Eventueel bezoek aan de Dikke Toren met grandioos uitzicht over de Waal. Hierop volgt een bezoek aan fruitstokerij Lubberhuizen & Raaff met proeverij. Duur ca. 4 uur.

Struinen in de uiterwaarden

Voor de natuurliefhebbers organiseren wij in samenwerking met Rivier Actief vaar- en struintochten met gids. Duur 4-8 uur in overleg.

Picknicken in de Wetlands

Een vaartocht via Varik naar de Wetlands, het natuurgebied nabij Tiel. Voorbij de strekdam met ruimte voor de rivier. We varen de Wetlands in en gaan voor anker om de vogels te kunnen bekijken en te genieten van de rust & picknick. Duur ca. 3 uur.

As-verstrooiing op de Waal

Een bijzondere vaartocht waarbij het ritueel van as-verstrooien centraal staat. Duur ca. 2 uur. Onze ervaring leert dat deze plechtigheid als zeer bijzonder ervaren wordt als de laatste wens op deze manier gestalte krijgt.

Reserveer een van deze vaartochten

Voor alle tochten geldt:

 

 • Vertrek en aankomst haven Tiel (parkeren op Waalkade, 5 min. lopen).
 • Reserveren noodzakelijk.
 • Meebrengen en nuttigen van eigen eten & drinken is toegestaan.
 • Kinderen moeten onze zwemvesten dragen.
 • Wettelijk zijn maximaal 12 passagiers per tocht toegestaan.
 • Tarieven gelden voor schip met bemanning.
 • Prijs: € 110,- / uur, ongeacht het aantal passagiers; voor een zgn. wachtuur berekenen we € 45,-
 • De minimale vaartijd is 2 uur.

 

Voor extra informatie over de mogelijkheden kunt U contact met ons opnemen via e-mail of tel. nr. 06 – 26 078 399